De populairste vakantiebestemmingen van Turkije

turkije-lagoonTurkije is van alle markten thuis. Voor de zon-, zee- en strandliefhebber zijn er verschillende kustplaatsjes uitermate geschikt om de vakantie door te brengen. Een dagje waterskiën in Alanya, een mooie wandeling maken door de haven van Marmaris of een dagje relaxen op het mooie strand van Antalya, het kan allemaal in deze populaire vakantieoorden. Ook Bodrum en Gümbet zijn perfecte strandbestemmingen om neer te strijken op een ligbed en er niet meer vanaf te komen.

De sportliefhebbers kunnen hun lol op in Turkije. Belek is de ideale locatie om een dagje te golfen, maar ook golfsurfers, duikers, wandelaars en zelfs wintersporters kunnen zich flink uitleven in dit land.

Ben je meer een stadsmens, sla dan Ankara niet over en bezoek een museum in deze hoofdstad. Als je liever cultuur snuift, breng dan een bezoek aan Istanbul. Istanbul is de grootste stad van Turkije. Deze levendige stad is met de ligging op twee continenten, Europa en Azië, zeer uniek. Voel je de behoefte voelen om een avondje te gaan stappen, neem dan een kijkje in het bruisende Turkse nachtleven. Tot slot kan ook de shopliefhebber opgelucht ademhalen door een bezoekje te brengen aan een bazaar. Kortom: in Turkije is er voor elk wat wils.